fbpx

Næstformand i Dansk Folkeparti, udenrigsordfører Søren Espersen om Marie Krarups blogindlæg

Pressemeddelelse

Næstformand i Dansk Folkeparti, udenrigsordfører Søren Espersen om Marie Krarups blogindlæg

Marie Krarup har de seneste dage været i medierne i forbindelse med et blogindlæg om forsvarsudvalgets rejse til New Zealand. I denne forbindelse har det vakt opsigt, at det har fremstået, som om Marie Krarup har latterliggjort New Zealands officielle måde at tage imod forsvarsudvalget på.

På denne baggrund skal følgende understreges:

– Forsvarsudvalget rejste til New Zealand som officielle gæster og jeg vil understrege, at udvalgets medlemmer – ligesom alle andre gæster – selvfølgelig skal respektere værtslandet og dets måde at indrette sig på. Akkurat som jeg mener, at folk der kommer til Danmark skal respektere Danmark og vores måde at indrette sig på, skal vi det, når vi rejser udenlands. Dette gælder selvsagt også folketingsmedlemmer fra Dansk Folkeparti, udtaler Søren Espersen.

Dansk Folkeparti skal derfor beklage Marie Krarups blogindlæg – og den misere, det har givet anledning til. Vi tager til efterretning, at Marie Krarup har sagt, at hun har ment indlægget som et satirisk indslag og ikke havde til hensigt at genere folk på New Zealand.

Rul til toppen