fbpx

Nu må Mansour kunne returneres til Marokko!

I dag er statsminister Lars Løkke Rasmussen draget til Marrakesh i Marokko for at tilkendegive, at Danmark tilslutter sig FN’s migrationspagt ”Global Compact for Safe, Orderly and Regular Migration”.

Jeg ville ønske, at han blot havde søgt til varmere himmelstrøg som almindelig turist, for det er en rigtig dårlig beslutning. Det bedste for Danmark ville være, at vi stod uden for erklæringen, som mange steder uden for Europas grænser vil kunne opfattes som en invitation til at sætte kurs mod det forjættede Vesten. Læs eller genlæs evt. mit ugebrev dateret 23. november, som handler om netop dette:

https://danskfolkeparti.dk/fns-marrakech-erklaering-kaere-regering-lad-vaere-med-at-underskrive-den/

I sidste uge havde Dansk Folkeparti indkaldt til en hasteforespørgsel om erklæringen. Der var desværre massiv opbakning til dansk deltagelse. Dansk Folkeparti er det eneste parti i Folketinget, der er imod, at Danmark skriver under. Mest begejstret opbakning var der i øvrigt fra Alternativet, Enhedslisten og De Radikale. Det burde ærligt talt bekymre regeringen. Med den slags venner… Men også Socialdemokratiet er for erklæringen.

Regeringen har garanteret, at der ikke vil komme én eneste migrant mere til Danmark som følge af denne erklæring. Det vil vi naturligvis holde dem op på.

Men ét af de mest brugte argumenter for at underskrive erklæringen er, at den forpligter lande i eksempelvis Afrika til at tage deres egne borgere retur, når de har fået afslag på ophold i Danmark.

At det så kan virke noget dobbeltmoralsk, at Marrakesh-erklæringen ikke skulle forpligte Danmark til noget som helst, mens afrikanske lande bliver forpligtet til en hel masse, er jo åbenbart. Men lad os så prøve at tage dem på ordet!

For når nu statsministeren er taget afsted, så kan han jo passende aftale med det land, som lægger bynavn og geografi til erklæringen, at de tager deres egen statsborger Sam Mansour retur.

Mansour, også kendt som ”boghandleren fra Brønshøj”, er en gennemført skidt karl med flere domme bag sig. Han er bl.a. dømt for at opildne til terror, og han er blevet frataget sit danske pas og udvist til Marokko. Men Marokko vil ikke tage imod ham!

Så når statsministeren tager til Marrakesh for at få lande som Marokko til at tage flere af deres egne borgere retur, så er det oplagt at vise danskerne det i praksis ved at få det land, der lægger navn og sted til erklæringen til at tage imod deres egen mand. For vi vil ikke have ham længere!

Lykkes det ikke, er det et tegn på, at det eneste reelle argument for erklæringen alligevel desværre ikke holder.

 

Rul til toppen