fbpx

Pia Kjærsgaard samlede ind for Red Barnet

Christiansborg, søndag den 4. september 2011

PressemeddelelsePia Kjærsgaard samlede ind for Red Barnet

Flere af borgerne i Strøby Egede og Vallø kiggede en ekstra gang, da de søndag formiddag lukkede op for indsamleren fra Red Barnet. På en af ruterne ved dagens landsindsamling var det nemlig Pia Kjærsgaard, som kom rundt med raslebøssen. Det kom tydeligvis som en overraskelse for de fleste.

-Goddav, jeg kommer fra Red Barnet i dag. Du har vel ikke lyst til at give et lille bidrag til børnene på Afrikas Horn? sagde Dansk Folkepartis formand med stor rutine, når der blev lukket op. -Jamen, er det dig, lød det overrasket fra en kvinde, som var i gang med havearbejde, da den kendte indsamler dukkede op. Mange kom da også med et forbavset ‘Hej Pia’. En lille pige på rulleskøjter studsede lidt, inden hun udbrød. –Hov, det er da dig fra plakaten.

Der var mange smil og udelukkende positive tilkendegivelser, og alle de steder hvor folk var hjemme, blev der også gavmildt puttet penge i Pia Kjærsgaards indsamlingsbøsse.

– Det har været en ganske særlig formiddag. Folk har været søde og positive. Et enkelt sted var der en lille pige, som ligefrem gik op til sin sparegris og hentede 100 kroner til børnene i Afrika. Det var meget rørende, fortæller Pia Kjærsgaard.

2400 kroner lå der i raslebøssen, da Pia Kjærsgaard vendte tilbage til indsamlingsstedet efter godt to timers indsamling. Se billeder fra indsamlingen i Strøby Egede og Vallø her

Rul til toppen