Portræt af Glen Madsen

Glen Madsen

Folketingskandidat
Opstiller i
Frederikssundkredsen
Nordsjællands Storkreds

Bosat: Hørsholm

Biografi

I efteråret 2005 var jeg udsendt som livvagt på Den Kongelig Danske Ambassade i Bagdad. Efter min hjemkomst fungerede jeg blandt andet som uddannelsesbefalingsmand for de efterfølgende livvagtshold til Bagdad, hvorefter jeg i en periode var instruktør på Militærpolitiskolen, der også har til huse på Aalborg Kaserner.

Det er åbenlyst, at jeg har været utrolig glad for min tid og mine oplevelser i Forsvaret. Herunder naturligvis også mine syv vidt forskellige udsendelser, hvor jeg i den grad lærte, hvor meget Danmark betyder for mig, og hvor vigtigt det er for mig at kæmpe for vores danske værdier. Danmark er et fantastisk land og et unikt fællesskab, som vi både kan og skal være stolte af!

Min politiske og samfundsmæssige interesse går helt tilbage til folkeskolen, og denne interesse er via mine udsendelser til nogle af verdens brændpunkter, Muhammedkrisen og den tilsnigende tolerance af intolerancen i Danmark kun blevet større. For mig er det af afgørende betydning, at Danmark forbliver et homogent og suverænt land i Europa og verden.

Jeg er tredje og yngste barn af danselærerinde Grethe Nellemann Kruuse og danselærer Poul Madsen, og jeg så dagens lys første gang d. 31. oktober 1975 på Rigshospitalet i København, hvor jeg i raketfart blev født i sejrsskjorte.

Jeg er opvokset i Hørsholm, hvor jeg boede de første 20 år af mit liv. Derefter har jeg, blandt andet grundet mit arbejde i Forsvaret og mine udsendelser, boet i henholdsvis Valby, Nørresundby, Brøndby, Faxe og Aalborg. I efteråret 2009, da jeg skulle til at stifte familie, vendte jeg igen hjem til Hørsholm, hvor jeg stadig bor med min kæreste og vores to pragtfulde børn.

Efter folkeskolen tog jeg Handelsskolernes Grunduddannelse på Niels Brock i København. Derefter arbejdede jeg fuldtid i et par år, inden jeg i begyndelsen af 1996, trods frinummer, begyndte som værnepligtig i Forsvaret ved Gardehusarregimentet i Næstved. Derfra søgte jeg om optagelse på Militærpolitiets Sergentskole i Nørresundby. Jeg bestod både kommissionens spørgsmål og de fysiske test, så jeg kom gennem nåleøjet og blev optaget på MP-Skolen, hvor ca. 60 personer blev optaget om året. Efter endt værnepligt ultimo 1997 tegnede jeg kontrakt med Den Danske Internationale Brigade (DIB). Denne kontrakt var delt i 3 år og 4 år. Altså i 7 år i alt. I den periode var jeg udsendt seks gange til Balkan. I 2005, efter endt DIB kontrakt, blev jeg fastansat ved 1. Militærpolitikompagni i Aalborg.

———————

Kommunalbestyrelsesmedlem i Hørsholm
Medlem af Økonomiudvalget
Medlem af Social- og Seniorudvalget
Medlem af Tryghedsudvalget
Medlem af Ældreudvalget
Medlem af Handicaprådet