fbpx

Socialpolitik

DF står for en ansvarlig og værdig socialpolitik

Et samfund bør bedømmes på, hvordan det behandler sine udsatte og svage medborgere. Omsorg, behandling og støtte til udsatte og mennesker med handicap er som udgangspunkt en offentlig opgave, som skal løses med afsæt i den enkelte borgers ve og vel. Det centrale er at højne livskvaliteten, uanset hvilke udfordringer den enkelte står overfor. Borgeren må på intet tidspunkt føle sig som en byrde. Derfor er det også velfærdssamfundets opgave at sikre, at der altid er et sikkerhedsnet under de mennesker, der havner i en situation, hvor de har brug for lidt ekstra hjælp.

Det er vigtigt, at udsatte og mennesker med handicap, uanset hvor de bor i landet, får så trygt og værdigt et liv som muligt.

DF’s folketingsmedlemmer, regionsrådsmedlemmer og byrådsmedlemmer arbejder hver dag på at skabe de bedst mulige forhold for samfundets mest udsatte borgere både nationalt og kommunalt. Vores ønske er, at alle får den hjælp, de har behov for - også når det fra myndighedernes side skønnes at blive omkostningstungt.

Rul til toppen