Tilbage til alle Politikere, lokalformænd og kandidater

Pia Kjærsgaard

Kontakt

Pia er…

Folketingsmedlem

Folketingskandidat i Næstvedkredsen

Hovedbestyrelsen

Dyrevelfærdsordfører

Socialordfører

Udlændingeordfører

Ældreordfører

Indfødsretsordfører, Ligestillingsordfører,

Opstiller

Sjælland, Næstved

Om Pia

Pia Kjærsgaard har været en stærk stemme i den danske politik i mange år. Hun har været formand for Dansk Folkeparti siden 1995 og har været medlem af Folketinget siden 1984. Hun har været en konsekvent forsvarer for de danske værdier og har altid stået op for den danske befolkning.

Pia Kjærsgaard har også været en pioner inden for kvindepolitik. Hun har arbejdet for at øge ligestillingen mellem kønnene og for at styrke kvinders rettigheder. Hun har også været en stærk fortaler for familiepolitik og har arbejdet for at styrke familierne i Danmark.

Pia Kjærsgaard har også været en stærk fortaler for udlændingepolitik og har arbejdet for at bevare Danmarks suverænitet og integritet. Hun har altid stået op for Danmarks interesser og har været villig til at tage de svære beslutninger for at beskytte landet og dets befolkning.

Pia Kjærsgaard en dedikeret politiker, der altid har sine principper i fokus. Hun har gjort en stor indsats for Danmark og dets befolkning gennem årene og vil fortsætte med at gøre det i fremtiden.

Facebook

Twitter

Stop tilskuddet fra Københavns Kommune til Ungdomshuset på Dortheavej efter deres modbydelige og hadefulde ord og ageren efter Ritt Bjerregaards død. Og bestyrelsen bør ophøre og al aktivitet stoppe. Skatteydere skal ikke betale til disse simple underskudsmennesker. #dkpol
Ritt har altid været i mit politiske liv. Tak for mange politiske debatter, da vi begge var opstillet på Fyn. Mange forskelligheder,men altid med gensidig respekt. Ære være hendes minde #dkpol https://t.co/mBzS5cGlPF