fbpx

S-regeringen vil ikke hjemsende syrere til sikre områder – nyt løftebrud!

Flygtninge skal kun have hjælp og beskyttelse i Danmark midlertidigt. De skal hjem igen og være med til at genopbygge deres hjemlande, så snart det kan lade sig gøre. Dét er kernen i den hjemsendelsespolitik, som Dansk Folkeparti fik kæmpet igennem og vedtaget med finansloven for 2019 med stemmer fra både partierne i den daværende VLAK-regering OG Socialdemokratiet.

Der er talrige eksempler på, at ledende socialdemokrater – herunder Mette Frederiksen selv – højt og helligt har lovet, at de står fuldstændigt bag denne politik. Før valget var der ingen grænser for, hvor sikkert det ville være, at de ville fastholde vores udlændingepolitik, hvis de fik magten.

Men nu løber de fra endnu et afgørende punkt i udlændingepolitikken. Og igen handler det om, at man som flygtning alligevel ikke skal rejse hjem, selvom forholdene i hjemlandet er til det. Sidst var det med finansloven i efteråret, hvor De Radikale fik gennemført, at 2 års arbejde betyder, at flygtninge kan blive – selvom de efter vores regler skulle rejse hjem.

Denne gang handler det om, at det uafhængige Flygtningenævn har fastslået, at forholdene i Damaskus-provinsen i Syrien nu er så sikre, at man godt kan sende afviste asylansøgere tilbage dertil. Det er selvsagt godt nyt.

Men selvom man sagde det modsatte før valget, vil S-regeringen nu ikke sende syrerne hjem! Begrundelsen er, at regeringen ikke vil samarbejde med Assad-regimet om at hjemsende afviste asylansøgere med tvang. Men Syrien har jo den regering, de har. Det kan vi ikke lave om på her fra Danmark. Og det var da heller ikke et forbehold, S-folkene brugte tid på at fortælle danskerne om før valget….

Helt konkret betyder det, at tre syrere, som har fået behandlet deres asylansøgning efter alle kunstens regler og har fået afslag på ophold i Danmark, nu skal opholde sig på et udrejsecenter her i landet i stedet for at vende hjem til Syrien, hvor de hører til. Og det sender naturligvis et klart signal til alle andre syrere, som står overfor at skulle rejse hjem, at hvis de nægter at rejse frivilligt, så giver regeringen dem lov til at blive her.

I 2018 sagde Mattias Tesfaye (S), som i mellemtiden er blevet udlændinge- og integrationsminister, ellers: ”Vi er inde ved det helt centrale i flygtningeproblematikken her. Lykkes det ikke at sende syrerne hjem, mens de er her på en midlertidig beskyttelsesordning, er flygtninge vel reelt blevet til indvandrere.”

Helt enig, Mattias Tesfaye! Men hvorfor har I så ændret politikken nu? Hvorfor har I glemt løfterne fra før valget? Hvorfor ikke hjemsende syrere til sikre områder i deres hjemland, når det nu er muligt?

Det kan godt være, at Socialdemokratiet forsøger at undgå diskussionerne om deres udlændingepolitik. For mange danskere vil blive skuffede, efterhånden som de opdager, hvad regeringen har gang i. Men vi andre må så påtage os opgaven med at oplyse danskerne. For kun pres fra befolkningen kan sikre en udlændingepolitik, der reelt passer på Danmark!

Med venlig hilsen

Kristian Thulesen Dahl

Fik du læst:

Løftebrud for milliarder? S-plan om at spare på konsulenter er meget langt fra målet
https://ditoverblik.dk/loeftebrud-for-milliarder-s-plan-om-at-spare-paa-konsulenter-er-meget-langt-fra-maalet/

Britisk rapport: Forfølgelse af kristne nærmer sig folkemord
https://ditoverblik.dk/britisk-rapport-forfoelgelse-af-kristne-naermer-sig-folkemord/

S-borgmestre kritiserer regeringen for mangelfuld information
https://ditoverblik.dk/s-borgmestre-kritiserer-regeringen-for-mangelfuld-information/

 

Rul til toppen