fbpx

Spær dem inde indtil vi kan smide dem ud!

I den lille by Bording ved Ikast bor og lever en lang række mennesker i en hverdag, som den lokale Fakta-bestyrer, ifølge BT, betegner som ”Et levende helvede på jord”.

Danskere overfaldes. Som sidste år, hvor en ungarbejder fik knytnæver i hovedet – eller som da et ungt par blev omringet af nogle mennesker, som aggressivt forsøgte at tvinge sig adgang til deres bil. Eller som når Arriva melder om flere voldelige overfald begået mod medarbejdere på togstrækningen ved Bording.

Fakta-bestyreren i byen er ifølge BT vant til tyverier i sin butik. Det sker flere gange om ugen.
Beboere og erhvervsdrivende har som konsekvens af problemerne sat overfaldsalarmer, hegn og overvågning op i hjem og butikker.

Årsagen til, at den ellers så rolige landsby på få år er blevet forvandlet til en by med kriminalitet og utryghed, er én eneste ting:

Udrejsecenter Kærshovedgård.

Kærshovedgård huser i øjeblikket 230 afviste asylansøgere, udvisningsdømte kriminelle og udlændinge på tålt ophold. Fælles for dem alle er, at de er uønskede i Danmark. Men problemet er samtidig, at deres oprindelseslande ikke vil tage imod dem.  Så de er strandet på Kærshovedgård.

BT følger i øjeblikket sagen tæt, og i den forbindelse er det blandt andet blevet afdækket, at politiet har rejst hele 85 sigtelser mod beboere fra Kærshovedgård, siden udrejsecentret blev oprettet i 2016 – og tallet kan være meget højere.

Alene i år er der rejst 45 sigtelser!

Udover sigtelser for butikstyveri er beboere også blevet sigtet for hærværk, vold, trusler om vold og for at bryde loven om euforiserende stoffer.

Hvor ville jeg dog ønske, at vi lige nu og her kunne få disse mennesker sat på det første fly tilbage til deres hjemlande.

Men deres oprindelseslande vil ofte ikke samarbejde. Og dermed kan Danmark ikke tvangshjemsende dem. Disse mennesker kan kun sendes hjem, hvis de indvilger i at rejse frivilligt. Og det vil de ikke, da det er bedre for dem at vandre rundt i Danmark – selvom vi laver meldepligt osv. – i forhold til at rejse tilbage til deres hjemland.

Men det holder ikke! Det er på tide, vi siger fra. Nu skal disse mennesker ikke længere have lov til at spille fandango med os danskere!

 

Derfor stiller vi nu et beslutningsforslag i Folketinget om, at udlændinge, der er blevet dømt for kriminalitet og samtidig udvist, ALTID skal frihedsberøves, indtil udvisningen i praksis kan effektueres.

Så vil disse kriminelle udlændinge vide, at de ikke længere kan spekulere i at modarbejde deres hjemsendelse.

Og hvem ved – det kan jo være, at udsigten til et ophold i en celle kan hjælpe lysten lidt på vej i forhold til at tage hjem?

Flere af de andre partier – måske også regeringen? – vil svare, at vores krav vil overtræde EMK – den europæiske menneskerettighedskonvention. Men til det vil vi svare, at så må det være sådan! På dette område må fornuften råde. Og fornuften er, at danskerne skal kunne leve trygt og sikkert i deres eget land. Ikke som naboerne til Kærshovedgård i Midtjylland i frygt og daglig uro over, hvad der kan ske.

Så må hensynet til konventionen vige. Og det kan vi sikre! Det er trods alt stadig Folketinget, der lovgiver for danskerne. Det kræver “blot” 90 mandater. Vi har de 37. Så mangler vi 53! Hvad siger du Lars Løkke Rasmussen? Er du klar til at sikre danskerne tryghed?

Med venlig hilsen

Kristian Thulesen Dahl

Følg Kristian på Facebook – Tryk her

 

Rul til toppen