fbpx

Støtte til Fredericia Musicalteater glæder Dansk Folkeparti

Dansk Folkepartis kulturordfører Morten Messerschmidt glæder sig over politisk aftale, som sikrer støtte til Fredericia Musicalteater

Det er med stor glæde, at Dansk Folkeparti er del af en politisk aftale, som skal genrejse Fredericia Teater, som ellers var bukket under for coronaen, og vi dermed sikrer, at Danmarks musicalflagskib, som har stået bag mange store og populære forestillinger, kan genåbne i form af et nyt Fredericia Musicalteater og fortsætte det flotte arbejde til glæde og gavn for hele Danmark.

Coronatiden har været hård for mange virksomheder. Det gælder ikke mindst på kulturområdet, hvor man i sagens natur har været forhindret i at opføre teaterforestillinger, koncerter osv. Hvis vi skal have et blomstrende kulturliv uden for de største byer på den anden side af coronaen, så er det nu vi skal handle.

Dansk Folkepartis kulturordfører Morten Messerschmidt udtaler i den forbindelse:

”Fredericia Teater er en juvel i dansk kulturliv. Det har ikke bare sat Fredericia på danmarkskortet, men musical-danmark på europakortet. Derfor har Dansk Folkeparti været meget optaget af at finde en ordning, så Fredericia Teater kan køre videre i ny form. Det handler ikke bare om selve teatret, men om hele den kultur og det liv, der er opstået omkring teatret. Derfor er dagen i dag en god dag. Vi har fundet en løsning, som giver mulighed for, at Fredericia Teater igen kan få §5-status, og jeg glæder mig til at følge de gode folk omkring det nye teater i Fredericia i de kommende mange år”.

Den samlede aftale kan læses her

Rul til toppen