Tak til De Radikale og Alternativet – for ærligheden!

Der er faktisk grund til at sige tak i denne uges ugebrev! Tak til de Radikale og til Alternativet. Tak for, at disse to partier befriende ærligt og åbenhjertigt gør det klart for danskerne, hvad vi kan vente os, hvis de får indflydelse på den politiske udvikling igen.

De Radikales partiformand Morten Østergaard har præsenteret det, han selv kalder: ”Mod til reel integration”, som skal bringe De Radikale – hold nu fast – ”tættere på virkeligheden” i integrationspolitikken. Det skal så ske ved at gøre det mere attraktivt at være asylansøger og ved at uddele statsborgerskaber med rund hånd.

For mig at se er det ikke udtryk for, at Morten Østergaard har fået et mere ”realistisk” syn på indvandringens udfordringer. Nej, det er snarere udtryk for, at De Radikale mener, at vi bare skal erkende, at vi allerede har tabt kampen for at forsvare Danmark mod de mest negative konsekvenser af indvandringen og nu lige så godt bare kan tilpasse os og få det bedste ud af det.

Det er måske nok en meget radikal måde at tænke på, men det bliver aldrig Dansk Folkepartis politik. Aldrig. Vi vil kæmpe for at bevare det Danmark, vi kender og elsker. Og vi giver ikke op!

Alternativets leder Uffe Elbæk har erklæret, at Danmark skal være en ”humanitær stormagt”. Det er et udtryk, som man mest forbinder med den tidligere svenske statsminister Frederik Reinfeldt, som stod for åbne grænser og masseindvandring. En virkelighedsfjern politik, som har medført varige og dybt ulykkelige konsekvenser for vort svenske broderfolk. Og en linje som flere og flere i Sverige nu vender sig fra, selv om det kan virke for sent.

Det er dén kurs, som Uffe Elbæk ønsker, at Danmark skal slå ind på. Hvis det står til Uffe Elbæk, skal Danmark tage imod langt flere migranter. Danmark skal være en ”humanitær stormagt”!

I Dansk Folkeparti vil vi selvfølgelig en helt anden vej. Danmark kan ikke holde til endnu en periode, hvor indvandringen fra Mellemøsten og Afrika stiger massivt, ligesom den gjorde i perioden 2011-2015, hvor De Radikale havde afgørende indflydelse i den socialdemokratisk-ledede regering. Problemerne er allerede i dag massive. De skal ikke gøres større – men mindre.

Socialdemokratiets formand, Mette Frederiksen, har tidligere i år sagt, at ikke-vestlig-indvandring til Danmark er vores største problem. Derfor må der jo også komme et tidspunkt – før et kommende folketingsvalg – hvor hun skærer ud i pap for De Radikale og Alternativet, at de kan glemme alt om at få lempet indvandringspolitikken. Den dag det sker, må de to partier så lige så ærligt som her i weekenden fortælle danskerne, hvad der så kommer til at ske efter et valg.

Danskerne har krav på en klar melding. For Danmark kan ikke holde til at lade Alternativet og De Radikale sætte kursen. Det gælder vores fremtid!

 

Scroll to top