Tiden er ikke til De Radikales eksperimenter!

I denne uge kom der endnu et ultimativt krav fra De Radikale. Et ultimativt krav som Socialdemokratiets formand, Mette Frederiksen, skal leve op til, hvis hun vil gøre sig forhåbninger om at blive statsminister.

Torsdag gjorde De Radikale det nemlig klart, at en ny regering med deres støtte skal være ”Europa-venlig” og at de kun støtter en regering, der vil afskaffe forsvarsforbeholdet.

Og De Radikale har travlt med at få gennemført deres krav!

Tidligere på året gjorde de det nemlig klart, at de vil have forsvarsforbeholdet fjernet allerede i år! Meldingen er dermed endnu et skræmmende billede på, hvad det vil føre til, hvis de Radikale får magt, som de har agt.

Vores forbehold er afgørende i forhold til vores selvbestemmelse. Vi skal ikke overlade mere indflydelse til Bruxelles!

Det er dog ikke kun EU-sokkerne, der i den grad vil blive luftet, hvis De Radikale kommer til magten.

Endnu flere kuldegysninger giver det nemlig, når man ser på konsekvenserne for Danmark, hvis De Radikale kommer igennem med deres politik på udlændingeområdet.

For nylig annoncerede Morten Østergaard eksempelvis, at man kun vil bakke Mette Frederiksen op som statsminister, hvis hun ruller det paradigmeskifte på udlændingeområdet tilbage, som vi i Dansk Folkeparti ellers fik kæmpet igennem på finansloven for 2019.

Det vil være ødelæggende. Paradigmeskiftet i udlændingepolitikken er en afgørende nyskabelse!

Det betyder i korte træk, at flygtninge fremover skal vende tilbage til deres hjemlande, så snart der er mulighed for det. Som det er i dag, bliver ni ud af ti permanent i Danmark. Hvis vi skal sikre vores sammenhængskraft, så skal langt færre ind og langt flere ud.

Det har vi sikret grundlaget for med paradigmeskiftet – og netop det vil De Radikale rulle tilbage efter det kommende folketingsvalg.

Jeg anerkender bestemt, at der er sket meget i forhold til Socialdemokratiets udlændingepolitik, siden Poul Nyrup Rasmussen i 2001 fra Folketingets talerstol så ned på Pia Kjærsgaard og mig og sagde de velkendte ord: ”Stuerene bliver i aldrig”. Socialdemokratiets afsky for Dansk Folkepartis udlændingepolitik var heftig dengang. Sådan er det glædeligvis ikke mere.

Men kan det lade sig gøre for Socialdemokratiet at føre den udlændingepolitik, som de lægger op til, hvis flertallet skal findes med Enhedslisten, SF, Alternativet og De Radikale?

Partier, som alle vil lempe udlændingepolitikken. Rulle stramningerne tilbage. Det bliver i hvert fald svært – og som målingerne ser ud lige nu, vil Socialdemokratiet – uanset hvad – skulle hente opbakning fra disse partier for at komme til regeringsmagten.

Derfor er jeg oprigtig stærkt bekymret over, hvad det vil føre til, hvis De Radikale – som tilfældet var i 2011-2015 – kommer til at sidde med taktstokken igen.

Man behøver blot se til Sverige for at finde ud af, hvad der sker, når man fører den udlændingepolitik, som De Radikale vil indføre i Danmark.

Det dur ikke. Vi skal stå fast!

Tiden er ikke til eksperimenter! Husk det ved det kommende folketingsvalg.

Med venlig hilsen
Kristian Thulesen Dahl
Følg Kristian på Facebook – Tryk her

Fik du også læst:

Vold mod kristne tager til i Frankrig
https://ditoverblik.dk/vold-mod-kristne-tager-til-i-frankrig/

Fattige kommuner vil tabe stort, hvis den kommunale udligning forsvinder
https://ditoverblik.dk/fattige-kommuner-vil-tabe-stort-hvis-udligning-forsvandt/

Professor frygter fake news med ny EU-alliance. Vistisen: Hun viser bare sin personlige foragt.
https://ditoverblik.dk/vistisen-kritiserer-professor-hun-blander-alt-muligt-sammen/

 

Scroll to top