fbpx

Udlændingepolitikken skrider: Radikale Venstre jubler over aftale med Venstre og Socialdemokratiet

I fredags blev en ny aftale på udlændingeområdet indgået mellem Venstre, Socialdemokratiet, Liberal Alliance OG Radikale Venstre.

Da man først havde skrællet Socialdemokratiets spin væk, hvor de febrilsk prøvede at sælge en lempelse af udlændingepolitikken som en stramning, stod vi desværre tilbage med det åbenlyse faktum, at de radikale igen har fået indflydelse på udlændingeområdet.

Cirka 30.000 udlændinge skal nemlig fremover ikke længere vejledes om mulighederne for at rejse hjem.

En vigtig del af Dansk Folkepartis udlændingepolitik, som vi i perioden 2015-2019 gennemførte sammen med daværende udlændingeminister Inger Støjberg, handlede netop om større fokus på hjemsendelser.

Færre ind – flere ud – for at sige det helt simpelt.

Vi har for mange indvandrere, som ikke har taget Danmark til sig. Det skal laves om. Derfor fokus på at flere skulle vendes om – vende tilbage til deres oprindelige hjemland igen.

Men den strategi bliver nu langsomt kvalt.

De radikale var da heller ikke sene til at juble over sejren:

”Vi er tilfredse med, at færre nu bliver omfattet af kommunernes vejledningsforpligtelse for repatriering” lød det fra de radikales Kristian Heegard, om aftalen.

Og ved vi ikke godt alle sammen, at når de radikale er tilfredse med en aftale på udlændingeområdet, så bør alle alarmklokker ringe?!

Udsigten til en ny lempelse af udlændingepolitikken er endnu et svigt overfor den danske befolkning.

Socialdemokratiet har nemlig flere gange brudt deres valgløfte til danskerne om at fastholde den stramme udlændingepolitik. I stedet har de gang på gang sneget udlændingelempelser ind.

De har forhøjet ydelserne til migranter og deres familier, gennemført at Danmark igen skal tage kvoteflygtninge og fjernet opholdskravet for dagpenge – blot for at nævne nogle af de skadelige ting, de har gennemført alene det sidste halvandet års tid.

Derfor er det også så ærgerligt, at vores ellers gode samarbejdspartner i Venstre er med i aftalen.

Inger Støjberg, som efter en helt urimelig behandling, meldte sig ud af Venstre for nylig, er også skuffet over sit gamle parti.

”Det er mig ærligt talt ubegribeligt, at man indgår en aftale om repatriering af udlændinge, som reelt slækker de regler, som de borgerlige partier indgik, mens jeg var udlændingeminister” lød det blandt andet fra Inger Støjberg på hendes Facebook.

I Dansk Folkeparti har vi længe været bekymrede over Venstres kurs på udlændingeområdet. Lige fra daværende formand, Lars Løkke Rasmussen ønskede regeringssamarbejde med Socialdemokratiet og de radikale til valget af Jakob Ellemann, som i 2007 meldte sig ud af Venstre i protest imod samarbejdet med Dansk Folkeparti på netop udlændingeområdet.

Så aftalen bekræfter vores beslutning efter valget tilbage i august 2019. At Venstre ikke automatisk skal regne med Dansk Folkepartis opbakning som det borgerliges statsministerkandidat.

Med aftalen i går rykker Venstre sig desværre længere væk fra Dansk Folkeparti – og for den sags skyld de konservative og Nye Borgerlige. Og tættere på de radikale.

Omvendt da Inger Støjberg var Venstres stemme på udlændingeområdet.
Vi vidste, at hun – i samarbejde med os i Dansk Folkeparti – var garanten for en stram udlændingepolitik. Kampen imod islamisering af Danmark.

Sammen har vi gennem årene gennemført hundredvis af stramninger, der samlet har sikret, at vi ikke er endt som islamiseringens højborg; Sverige.

Men hvis samarbejdet mellem Venstre, Socialdemokratiet og de radikale på udlændingeområdet bliver den nye hverdag i dansk politik, er jeg alvorligt bekymret for, at de mange stramninger, vi har fået gennemført i løbet af årene, fortsat gradvist udhules.

Det er nemlig velkendt, at partier som Venstre og Socialdemokratiet skal holdes til ilden, når det gælder en stram udlændingepolitik. Nu bliver de så ikke længere holdt til ilden af os i Dansk Folkeparti – men derimod af de radikale. De radikale jubler igen – det tegner ikke godt for Danmarks fremtid!

Med venlig hilsen
Kristian Thulesen Dahl.

Får du nyhedsbrevet fra ditOverblik? Tilmeld dig her:

Fik du læst:

DF stemmer imod: Ny epidemilov er fyldt med tvang
https://ditoverblik.dk/df-stemmer-imod-ny-epidemilov-er-fyldt-med-tvang/

Konventioner står i vejen: Danmark må ikke afskaffe strafrabatter
https://ditoverblik.dk/konventioner-staar-i-vejen-danmark-maa-ikke-fjerne-strafrabatter/

Statsministeren nægter at svare på corona-spørgsmål
https://ditoverblik.dk/statsministeren-naegter-at-svare-paa-corona-spoergsmaal/

 

Rul til toppen