fbpx

Var du i tvivl? Udlændingepolitikken er stadig helt central i dansk politik!

I går torsdag stemte Folketinget om de sidste sager inden sommerpausen. Og her lykkedes det os at bringe regeringen i mindretal i spørgsmålet om placeringen af et nyt udrejsecenter for udviste kriminelle. SF stemte nemlig sammen med os borgerlige, så der nu er et flertal i Folketinget, der opfordrer regeringen til at indkalde til drøftelser om, hvor et nyt udrejsecenter skal placeres. Mere om udrejsecenter-sagaen senere!

For i dag fredag har der været indledende retsmøde i Rigsretten imod Inger Støjberg. Den sag handler som bekendt om Inger Støjbergs rolle i sagen om barnebrude på danske asylcentre. Om at det her i Danmark skal være danske og ikke islamiske værdier, vi lever efter.

Jeg er dybt imponeret af Inger Støjberg, som ufortrødent fortsætter sit politiske arbejde, selvom hun nu stilles for Rigsretten.

Min holdning er klar: Stop den tåbelige sag! Den er helt ude af proportioner. DF har hele vejen igennem bakket 100 % procent op i kampen imod barnebrude. Det gør vi stadig. Vi svigter ikke. Jeg har skrevet mere uddybende om mit syn på den tåbelige Rigsretssag i et ugebrev her: Stop den Rigsretssag. Den er ude af proportioner! – Dansk Folkeparti

Senest er det kommet frem, at tusindvis af mails, bl.a. fra en række daværende chefer i Udlændinge- og Integrationsministeriet, er blevet slettet. Den såkaldte ”Instrukskommission”, som anbefalede at stille Inger for Rigsretten, har altså slet ikke haft et fyldestgørende billede af, hvad der fandt sted i ministeriet. Fuldstændigt uacceptabelt. Og endnu en rigtig god grund til at stoppe Rigsretssagen imod Inger Støjberg.

Hvis du er enig i det, kan du i øvrigt hjælpe til og give din støtte til Inger ved at bakke op om borgerforslaget ” Stop Rigsretssagen mod Inger Støjberg nu”. Du kan læse mere og give din støtte her: Stop rigsretssagen mod Inger Støjberg nu (borgerforslag.dk)

Men tilbage til udrejsecentret for kriminelle udviste udlændinge.

Mette Frederiksens regering droppede som bekendt som noget af det første vores plan om et nyt udrejsecenter på øen Lindholm. Hun lovede en anden og bedre løsning. Det løfte har hun ikke holdt. Borgerne i Bording og omegn i det midtjyske må derfor stadig leve i utryghed pga. beboerne, der kommer og går, som det passer dem, på udrejsecenter Kærshovedgård.

Det havde jeg lejlighed til at høre nærmere om fra dem, det går ud over, nemlig beboerne tæt på Kærshovedgård. Sammen med Inger Støjberg besøgte jeg nemlig i sidste uge udrejsecenteret. Vi var også på besøg hos Michael Nielsen, indehaver af den lokale OK tank i Bording, som bl.a. kunne berette om tyverier for mange tusinde kr. og personale, der bliver udsat for trusler. Helt urimeligt!

Vores fælles budskab til Mette Frederiksen var klart: Der skal handling til! Nu! Det er jo helt absurd, at regeringen tilbyder de hårdt plagede naboer til et udrejsecenter med udvisningsdømte udlændinge økonomisk støtte til at opsætte hegn og andre sikkerhedsforanstaltninger. Det er altså ikke danskerne, der skal spærres inde! Det er de udenlandske kriminelle, som bør spærres inde! De skal slet ikke være her i landet. Men hvis vi ikke kan komme af med dem, så må de bag lås og slå, indtil de forlader landet, så de ikke kan sprede frygt og utryghed blandt lovlydige borgere.

Regeringen skal ikke slippe afsted med at svigte løftet til borgerne i det midtjyske. De har holdt for længe nok. De værste udviste kriminelle, terrordømte, de utryghedsskabende, skal væk fra Kærshovedgård. Det kunne passende være bag tremmer i Vridsløselille, som staten ejer og som står tomt. Eller på flådestationen Grønnedal i Grønland. I DF har vi konkrete forslag. Regeringen må bare se at komme i arbejdstøjet og holde deres løfte til danskerne. I stedet for fornærmede at gå på sommerferie. Den sag får ikke lov til at dø!

På mandag har jeg derfor kaldt udlændingeminister Mattias Tesfaye i samråd. Her spørger jeg bl.a., hvordan regeringen kunne finde på at bruge 13,5 millioner kr. på at købe Holmegaard på Langeland. Bygningerne blev købt til overpris, langt over vurderingspriserne, og blev ikke engang besigtiget af myndighederne inden indkøbet. Helt grotesk. Der er mange spørgsmål, der hober sig op i den sag – håber vi får svarene på mandag!

Udover disse sager kommer, at vi de seneste uger og måneder gentagne gange har set regeringen på vild flugt fra løfterne om at fastholde den stramme udlændingepolitik. Således er IS-mødre og børn på vej til Danmark fra lejrene i Syrien. På trods af Mette Frederiksens løfte om, at det ikke ville ske!

Så jo: Var du i tvivl? Udlændingepolitikken er stadig helt central i dansk politik!

 

Med venlig hilsen

Kristian Thulesen Dahl

Følg Kristian på Facebook – Tryk her 

 

Får du nyhedsbrevet fra ditOverblik? Tilmeld dig her

Fik du læst:

Mail-skandale udløser borgerforslag: ”Stop rigsretssagen mod Inger Støjberg nu”

Ny bølge af migranter og flygtninge kan være på vej til Danmark

Hver femte ikke-vestlige kvinde er på førtidspension efter 10 år i Danmark

Rul til toppen