fbpx

Verbal overgivelse

Pia Kjærsgaards ugebrev – mandag 28. januar 2002

Verbal overgivelse

”Æresmord” stod der i de fleste danske aviser, da en kurdisk pige i Sverige blev myrdet af sin far. Ære! Hvad ære er der i koldblodigt at myrde sin datter? For øjnene af den øvrige familie.

Det var et skændigt mord. En likvidering uden formildende omstændigheder. Hensigten var udtalt. Faderen havde ikke holdt sig tilbage med trusler.

Ærefuldt er mordet kun set fra den kurdiske faders barbariske livssyn. Hvorfor overtager medierne nu en sådan indvandrers selvforståelse? Det er i virkeligheden den værste form for racisme, der lig-ger til grund for kurderens handling, for pigens eneste fejltrin var at forelske sig i en mand. Tænk hvis en svensk far blot fraråder sin datter at gifte sig med en muslim. Så bliver den svenske far hængt ud som fremmedhader og racist. Men kurderen begår ”æresmord”!

Så ville et mord på forfatteren Salman Rushdie måske også betragtes som ærefuldt? Eller et angreb på de vantros skyskrabere i New York?

Sveriges multikulturelle eksperiment, som vi andre i årevis har set på med stor undren og skepsis, ser nu ud til at have fået sit alvorligste grundstød. Det er godt, men det er synd at en ung pige skal lade livet, før det sker. Hun blev offer for multikulturalisternes utopi.

Én ting er mediernes følgagtighed for multikulturalismen. Den har de ifølge ytringsfriheden ret til at propagandere for. Noget andet er, at visse folketingsmedlemmer åbenbart ikke aner, at der er kom-met et nyt flertal i Danmark, der har varslet en ny politik.

Adskillige politikere er gået til kamp for den formodede Bin Laden-sympatisør med dansk pas, som nu er taget til fange af amerikanerne. Al Qaeda-mandens menneskerettigheder bekymrer mange po-litikere i Danmark. De samme står sikkert også parat med krisehjælp til ”offeret”.

Sagen er en af disse typiske oppiskede sager, som der ikke er fugls føde på. USA behandler fanger-ne formelt korrekt, men antiamerikanismen i Europa er igen kommet i omdrejninger efter at have ligget i hi i månederne efter 11. september. Alle aktivisterne står nu igen i kø for at anklage USA.

Kapløbet om at overgå hinanden i tildeling af menneskerettigheder til alt fra dyr og planter og til potentielle terrorister bør være slut. Nu skal menneskerettighederne afsløres som de kejserklæder, de er – broderet til at bedrage befolkningen.

Vælgerne har givet VOK-partierne et solidt mandat til at gøre noget ved flygtninge- og indvandrer-tilstrømningen og forventer næppe, at tiden skal bruges på at bekymre sig om 100 terrorister på Cu-ba. Energien bør snarere investeres i, hvordan vi forebygger, at der udklækkes flere terrorister og hellige krigere fra moske-miljøet i Danmark. Dér skal kampen føres.


Med venlig hilsen

Pia Kjærsgaard

Rul til toppen