Vi bruger færre penge på udlændinge = flere penge til velfærd!

Man kan da kun være i godt humør i disse påskedage, hvor mange kan tillade sig at holde et par fridage i det dejlige vejr.

Og med Avisen Danmarks forsidehistorie i dag, der på baggrund af tal fra finansministeriet fortæller, at udgifterne til ikke-vestlig indvandring falder, er der grund til yderligere optimisme.

De nyeste tal, som tager udgangspunkt i år 2016 viser, at udgifterne til ikke-vestlig indvandring er faldet med fem milliarder kroner på et år.
Udgifterne er stadig sky-høje. Ikke vestlig-indvandring koster stadig de offentlige kasser svimlende 30 milliarder kroner om året.*

Men det går den rigtige vej, når vi kan se, at tallet er faldende. Den stramme udlændingepolitik virker. Det betyder, at der bliver flere penge til dansk velfærd – til ældre og sundhed.

Men omkostningerne skal endnu længere ned. Vi skal holde fast. Og det nyligt vedtagne paradigmeskifte i udlændingepolitikken skal udmøntes, så langt flere af dem, der er kommet til Danmark, vender hjem igen. Medvirker til at få deres egne lande til at fungere igen.

Den opgørelse som finansministeriet laver viser, at Indvandringen fra mellemøstlige lande er en kæmpe underskudsforretning for Danmark. Hvis man dykker nærmere ned i tallene, er det også nemt at finde ud af, hvor de personer stammer fra, som vi bruger allerflest penge på. Syrien, Somalia, Libanon, Irak og Afghanistan ligger i top-fem på listen.

Det er ikke kun dyrt at tage imod migranter fra disse lande. Det er også en kæmpe udfordring for vores sammenhængskraft, da folk med rødder i Mellemøsten og Nordafrika ofte tager en helt anden kultur med sig til Danmark. En kultur som på mange måder virker uforenelig med vores danske kultur.

Vi så det for nylig, da islamisterne fra Hizb Ut-Tahrir indkaldte til fredagsbøn på Christiansborg Slotsplads. Mænd og kvinder var adskilt fra hinanden og de hundredvis af mennesker var mødt op for at bakke op om Hizb Ut-Tahrirs hadefulde ideologi. Med sharia, støtte til hellig krig og opfordringer til drab på jøder. Og kvinderne – ja, selv små piger – var indhyllet i rober og tørklæder.

Vi ser det også i disse dage, hvor hele byområder har stået i brand, fordi nogle mennesker ikke forstår, at vi i Danmark har ytringsfrihed. Rasmus Paludans demonstrationer er blevet mødt med stenkast og voldelige optøjer.

På en måde vækker optøjerne uhyggelige minder tilbage til Muhammedkrisen i 2005, hvor først muslimer i Danmark – og senere muslimer i hele verden gik i selvsving, fordi nogle kunstnere tillod sig at tegne Mohammed.

Det er underligt, at det åbenbart skal være så svært at forstå, at når man er i Danmark, indordner man sig under de danske spilleregler!
Det er vigtigt, at vi ikke bøjer os her. Vi må stå fast på de værdier, vi har! Derfor var det også skuffende forleden at høre formanden for vores dygtige politifolk, Claus Oxfeldts, udtalelser om, at man bør overveje at indskrænke ytringsfriheden for at undgå problemer.

Det er en farlig vej at gå!

Mit primære mål som formand for Dansk Folkeparti er at sikre, at Danmark består som det trods alt trygge og gode land, som vi kender det for. En tilbagevenden til en udlændingepolitik, hvor flere og flere kommer hertil igen, kan betyde et helt andet Danmark.

I Sverige ser vi, hvor galt det kan gå. Malmø – som ligger under en halv time fra København – har ændret sig markant de senere år. Den svenske befolkning er mange steder ved at blive udskiftet med en befolkning med rødder i Mellemøsten. Det har skabt store bandeproblemer, flere voldtægter, mere kriminalitet og selvcensur. Det er faktisk rigtigt uhyggeligt at se, hvad Sverige er blevet til på grund af årtiers uansvarlig udlændingepolitik.

Det samme kan sagtens ske her i Danmark. Hvis partier som De Radikale, Alternativet og Enhedslisten får magt, som de har agt, vil det blive resultatet.

Der er en reel risiko for, at dette bliver resultatet efter det kommende folketingsvalg. Som målingerne ser ud lige nu, vil disse partier få afgørende indflydelse på Danmarks fremtid.

Dansk Folkeparti har de seneste fire år, siden valget i 2015, fået strammet udlændingepolitikken over 140 gange. Det har haft sin store effekt. Også på de omkostninger der altså nu falder. Som giver mere plads til dansk velfærd.

Lad os fortsætte den vej!

Med ønsket om en god påske til alle.

Med venlig hilsen
Kristian Thulesen Dahl

Følg Kristian på Facebook – Tryk her

*Den samlede omkostning for indvandring til Danmark var 30 mia. kr. i 2016. For ikke-vestlig indvandring alene var tallet 35 mia. kr.

Fik du også læst

 

Regeringen afviser at indføre grænsekontrol mod Sverige
https://ditoverblik.dk/regeringen-afviser-at-indfoere-graensekontrol-mod-sverige/

DF kalder justitsminister i samråd efter forbud mod Paludan demonstrationer
https://ditoverblik.dk/df-kalder-justitsminister-i-samraad-efter-forbud-mod-paludan-demonstrationer/

DF vil gøre op med folketingsmedlemmers fryns under barsel og sygdom
https://ditoverblik.dk/df-vil-goere-op-med-folketingsmedlemmers-fryns-under-barsel-og-sygdom/

Scroll to top