fbpx

Vi er her og vi kæmper for Danmark: DF’ere er ikke til at slå ud!

Rigtig glædelig jul og godt nytår til jer alle!

Julen nærmer sig og jeg er sikker på, at mange danskere i disse dage går og glæder sig til at kunne ”trække stikket” og nyde nogle velfortjente fridage sammen med familie eller venner. Det er en dejlig tid på året, som skal nydes i fulde drag. Husk det!

For julen kommer efter et år, som bestemt ikke har været Dansk Folkepartis år. Det har til tider været opslidende.

Hvor vi i 2018 på dette tidspunkt netop havde fået en finanslov på plads med markante udlændingestramninger og 1,5 milliarder kroner ekstra til ældreområdet, sidder vi nu med en finanslov uden de ældre er prioriteret og med lempelser af udlændingepolitikken.

Når prioriteringerne ikke længere er i orden, skyldes det naturligvis vores valgresultat. Et helt igennem utilfredsstillende resultat.

Vi har talt meget om, hvad der skete og jeg har brugt meget af min tid siden valget på at rejse rundt i Dansk Folkepartis bagland for at få reaktioner på, hvad vi kunne have gjort anderledes.

Konklusionerne har jeg taget til mig. At der manglede en forståelse for, hvorfor vi ikke gik i regering tilbage i 2015. At samarbejdet med Socialdemokratiet blev alt for bombastisk. At vi skulle have været mere håndfaste i forhold til Marrakesh-aftalen og måske oven i købet have væltet Lars Løkke Rasmussen på sagen.
At samarbejdet skal styrkes i hele Dansk Folkeparti.

I september talte jeg med Avisen Danmark om baglandsturen. Du kan læse artiklen her:

https://fyens.dk/artikel/thulesen-dahl-fortryder-en-fejl-ikke-at-g%C3%A5-i-regering-det-g%C3%B8r-vi-n%C3%A6ste-gang

Siden valget – og efter folketingets åbning i oktober har det været en fornøjelse at se, at vi både har haft medlemsfremgang og at mange DF’ere har trodset den storm, der har omgivet os og kløet på for at fremme vores politik – for der er nok at tage fat på!

Socialdemokratiet har indledt deres regeringsperiode med at lempe udlændingepolitikken.
Sammen med Radikale Venstre, SF og Enhedslisten har Socialdemokratiet blandt andet forhøjet ydelserne til udlændingefamilier og stukket en kæp i hjulet på en meget vigtig stramning, vi foretog sammen med den tidligere regering: Nemlig at flygtninge skal rejse hjem, når der er fred i deres hjemland.

Dén aftale er Socialdemokratiet og deres støtter nu ved at undergrave. Hvis man blot har haft et arbejde i to år, kan man nu blive!

Det er somaliske Said med kone og syv børn blandt andet glad for. Læs mere her:
https://www.tvmidtvest.dk/viborg/ny-regering-saids-faste-arbejde-gor-han-kan-fa-lov-til-blive-i-danmark

 

Socialdemokratiets store spinhær – som også er rykket ind i ministerierne – er jo snedige nok. Når de lemper på udlændingepolitikken, pakker de lempelserne ind i fine ord som ”en arbejdsmarkedsordning” eller et ”børnetilskud”. Måske i håb om, at danskerne ikke regner den ud.

Men det korte af det lange er, at man samlet set prioriterer mere til udlændinge for at gøre vennerne i Radikale Venstre glade!

Før valget sagde Mette Frederiksen, at hun hellere ville undvære statsministerposten end at lempe udlændingepolitikken. Det ser dog ud til, at det løfte er glemt.

Ligeledes er det chokerende, hvor lidt der er afsat til de ældre på næste års finanslov. Hvor vi på finansloven for 2019 afsatte 1,5 milliarder, har den nye regering afsat sølle 125 millioner til en ansøgningspulje til kommunerne.
Det er meget bekymrende, at Socialdemokratiet og dens støttepartier vægter ældreområdet så lavt!

Der er derfor nok at tage fat på for os i Dansk Folkeparti! Vi er nødt til at være helt oppe på dupperne for at holde de andre partier i ørerne. Ellers skrider det!

Men det kan godt være, at vi kommer til at være i modvind et stykke tid endnu.
Vi har nemlig en EU-sag hængende over hovedet, som stadig ikke er afsluttet, selvom der er gået fire år!
Så hvis jeg må ønske noget for det nye år, er det, at den sag bliver afsluttet så hurtigt som muligt. Det er helt uantageligt, at myndighederne ikke har afgjort den sag for længst!

Men dét, som folk ofte glemmer er, at vi i Dansk Folkeparti faktisk er vant til modvind og at der skal rigtig meget til for at vælte os omkuld.

De DF’ere, der har været med hele vejen, kan godt huske, hvordan det var at være DF’er i 1990’erne og i 00’erne. Dengang det slet ikke var populært at snakke om stramninger i udlændingepolitikken.
Så vi kæmper videre for at sikre et trygt Danmark for de kommende generationer.

Dansk Folkeparti ligger klart i top i forhold til det politiske arbejde på Christiansborg. I forhold til ministerspørgsmål, samråd og forespørgselsdebatter og vi gør alt, hvad vi kan, for at værne om vores dejlige land, som vi skal give videre til de kommende generationer i en ordentlig stand.

Når vi kigger over på den anden side af Øresund til Sverige, kan vi se, hvor Danmark kunne have været i dag, hvis det ikke havde været for Dansk Folkeparti.

Men vi har brug for din opbakning til at fortsætte vores indsats. I samlet flok kan vi løfte meget mere!
Der er nemlig så meget, vi skal passe på.

Hvis du ikke allerede er medlem af Dansk Folkeparti, så kan du blive det ved at følge dette link.

https://danskfolkeparti.dk/vaer-med/bliv-dfer/

Og så vil jeg ellers benytte lejligheden til at ønske alle en rigtig glædelig jul og et godt nytår.

 

Med venlig hilsen
Kristian Thulesen Dahl

 

 

Rul til toppen