fbpx

Vi skal passe på Danmark – IS-terrorister og deres sympatisører skal blive væk!

 

Den seneste uge har i den grad bekræftet mig i, at vi skal gøre, hvad vi kan, for at IS-terroristerne – mænd som kvinder – ALDRIG igen vender tilbage til Danmark.

IS-terroristerne og deres sympatisører, der rejste til Syrien og tilsluttede sig et kalifat, der i islams navn myrdede, voldtog, kidnappede og torturerede tusindvis af uskyldige mennesker, ER de skyldige. De er ikke stakkels ofre, som Danmark nu har en forpligtelse til at hjælpe “hjem”!

Det er mennesker, som kæmpede for en ny stat, der havde til hensigt at udrydde alle andre end dem, der indrettede sig under deres hjernevaskede islamistiske tankegods.

I øjeblikket arbejder den samlede venstrefløj sammen med organisationer som Amnesty International og Red Barnet – anført af Enhedslistens tidligere folketingsmedlem, Johanne Schmidt Nielsen – på at få terroristerne og deres sympatisører til Danmark.

Presset begynder desværre at have sin virkning. Statsminister Mette Frederiksen vakler. I denne uge har hun nu – som noget nyt – udtrykt et ”ønske” om at få børnene “hjem”.

Hjem i citationstegn for flertallet af børnene er født i Syrien og har sandsynligvis en forælder, der aldrig nogensinde har haft noget som helst med Danmark at gøre!

Regeringen bliver nødt til at tage med, at med børnene kommer også forældrene.
Og ikke bare en mor – men ofte også en far.

Det har i offentligheden været nævnt, at det blot handler om to mulige mænd. Men jeg tror, det er mange flere. Derfor må regeringen fremlægge en bruttoliste over, hvor mange det potentielt kan ende med at være. Ikke bare børn og kvinder – men også mænd! Så danskerne har et overblik over, hvor mange terrorister og deres sympatisører venstrefløjen i øjeblikket forsøger at få lukket ind i landet.

Når først døren er åbnet – og børnene kommer til landet – vil en hær af danske skatteyderbetalte advokater stå klar til at kæmpe for forældrenes adgang. De vil henvise til bl.a. børnekonventionen, menneskerettighedskonventionen og familiesammenføringsreglerne.

Og det kan nok være, at efterretningstjenesten vurderer, at børn, der vokser op i Danmark i stedet for i en mellemøstlig lejr, vil være i mindre risiko for at blive radikaliseret – logisk nok.
Men ifølge samme efterretningstjeneste udgør militante islamister – og især sympatisører af Islamisk Stat, den væsentligste terrortrussel imod Danmark.

Både mænd og kvinder, der er sympatisører af islamisk stat kan udgøre en trussel mod Danmark, lyder det i deres rapport om terrortruslen i Danmark fra foråret 2020, som kan læses her.
VTD2020DKMARTSpdf.ashx (pet.dk)

Lige nu hører vi i medierne igen og igen, at de yngste af børnene ikke udgør en terrortrussel, hvis de kommer til Danmark – ifølge samme rapport, som jeg nævner ovenfor.

Men de fortæller jo netop ikke i den forbindelse, at forældrene vil udgøre en terrortrussel – og at de følger med!

Vi må håbe, at danskerne kan se igennem al den spin, der foregår netop nu.

Om ikke andet kan danskerne jo se, hvad Rosa Lund fra Enhedslisten skrev fredag på sin Facebook, at alle – også forældrene – skal hentes “hjem”.

Men mon ikke mange danskere kan erindre de frygtelige forhold under Islamisk Stats rædselsregime. De afhuggede hoveder – korsfæstelserne – uskyldige kvinder, der blev stenet og børn, der blev brugt som sexslaver og børnesoldater.

Mændene og kvinderne, der rejste derned fra Danmark for at tilslutte sig Islamisk Stat, er nogle af vor tids måske største terrorister, fanatikere og landsforrædere.

Mon ikke danskerne kan huske det? Også selvom det lige nu virker til, at mange politikere har glemt det?

Det har vi ikke i Dansk Folkeparti – det håber jeg heller ikke, Mette Frederiksen har. Vi skal nemlig passe på Danmark!
IS-terrorister og deres sympatisører skal blive væk!

Med venlig hilsen

Kristian Thulesen Dahl.

 

 

Får du nyhedsbrevet fra DitOverblik? Tilmeld dig her:

Fik du læst:
DF vil stramme skruen overfor bander med nyt forslag – Ditoverblik.dk

Alex Ahrendtsen: EUs håndtering af coronakrisen har været skandaløs – Ditoverblik.dk

DF kalder statsministeren i samråd: Total forvirring om IS-krigernes børn – Ditoverblik.dk

 

 

Rul til toppen