Nyheder

Fransk stjernepolitiker kommer til Danmark

Fransk stjernepolitiker kommer til Danmark

Frankrigs mest populære politiker, Jordan Bardella, lander i Københavns Lufthavn fredag den 27. september. Den 29-årige partiformand for højrefløjspartiet Rassemblement National skal mødes med Dansk Folkepartis formand, Morten Messerschmidt, for at lancere et nyt samarbejde. Det sker på et pressemøde i Fællessalen på Christiansborg klokken 12.15 samme dag.

“Over hele Europa går de partier, som kæmper for at bevare vores kulturer og traditioner, frem. Dansk Folkeparti har altid været med i den familie, og derfor glæder jeg mig til at annoncere et nyt samarbejde med Jordan Bardella og Rassemblement National,” siger Morten Messerschmidt.

Jordan Bardella er en politisk superstjerne. Han er vokset op under jævne kår på ottende etage i en betonklods lidt uden for Paris, og nu er han – på trods for sine 29 år – landets mest populære politiker. Han bliver kaldt ”englefjæs med djævletunge” på grund af hans glatte udseende og skarpe bemærkninger.

Dansk Folkeparti holder årsmøde lørdag den 28. september i Arena Næstved. Her vil Jordan Bardella desuden være årets gæstetaler.