Nyheder

Til kamp for Danmark og demokratiet

Til kamp for Danmark og demokratiet

Mandag morgen er jeg draget jeg til Paris for at støtte vores atleter ved de Paralympiske Lege. Det er noget, jeg har set frem til i lang tid. Mange danske politikere var for et par uger siden i samme by for at støtte vores dygtige idrætsfolk ved de Olympiske Lege. Jeg håber, der vil være den samme opmærksomhed nu, hvor vores para-atleter skal kæmpe for at bringe guld hjem til Danmark.

Samtidig markerer dagene i Paris også et lille afbræk fra en hektisk start på den politiske sæson, som har været mere end forrygende for Dansk Folkeparti. Under sidste uges sommergruppemøde, som vi afholdt i Fredensborg, lancerede vi to udspil, som begge fik en meget positiv modtagelse og vakte stor opmærksomhed i pressen.

Det første var et hjemrejseudspil, som følger op på kampagnen “Rejs Hjem”, som vi har kørt på de sociale medier igennem et stykke tid. Med helt nye og konkrete forslag lægger vores nye udlændingeordfører Mikkel Bjørn op til klare stramninger, så det bliver så godt som umuligt at leve en islamisk tilværelse i Danmark. Under sloganet “Dansk Fortid – Dansk Fremtid” slår han til lyd for et Danmark, som vi kan være stolte af at give videre til vores børnebørn.

Også demokratiet var i fokus på vores sommergruppemøde. Efter fem år med Mette Frederiksen og Lars Løkke Rasmussen er der ingen tvivl om, at tilliden til demokratiet og troen på, at regeringen overholder loven, er kraftigt nedadgående. Lars Løkke Rasmussen fremstår mere og mere som en skadelig faktor for tilliden til den udøvende magt, og på vores pressemøde fremlagde Dansk Folkeparti derfor en ti-punkts plan for genopretningen af tilliden til demokratiet i Danmark.

Jeg benyttede også sommergruppemødet til at understrege, at Dansk Folkeparti aldrig vil gøre Lars Løkke Rasmussen til minister igen. Personligt og politisk mener jeg ikke, at han bør være det. Og jeg håber, at andre partier vil give samme garanti, så danskerne kan gå til valg næste gang med vished om, at Lars Løkke Rasmussens tid med indflydelse i dansk politik nærmer sig en afslutning.

De næste uger bliver intense og vil både byde på møder og forhandlinger om næste års finanslov, hvor Dansk Folkeparti naturligvis vil byde ind inden for de begrænsede muligheder, som regeringens forhandlingsstrategi giver. Men ellers ser vi frem mod et årsmøde, som jeg tror, vil blive en fantastisk fejring af vores parti og ikke mindst en stærk markering af, hvor vi står i dag som en central del af højrefløjen og en uundgåelig part i især den værdipolitiske debat. Jeg glæder mig til at se jer alle sammen i Næstved og naturligvis til for alvor at komme i arbejdstøjet, når vi tirsdag den 1. oktober slår dørene op for en ny sæson på Christiansborg.

Med andre ord – der er masser af liv og energi i os og i Dansk Folkeparti. Kom og vær med i projektet. Det er ikke bare spændende og sjovt, men også noget, du med stolthed vil kunne fortælle dine børn og børnebørn om – at du var med til at holde fast i det, vi elsker.

Med venlig hilsen,
– Morten Messerschmidt