Nyheder

Dømt for bedrageri: Smid Grimhøj-imamen ud

Morten Messerschmidt vil tage hårdere metoder i brug mod udlændinges sociale bedrageri mod det offentlige. Det sker efter fængselsdom til Grimhøjmoskeens formand og imam, der sammen med sine kusine, som han fik børn med, snød sig til mindst 738.000 kroner i sociale ydelser.

“Han skal sparkes ud hurtigst muligt”.

Sådan siger Dansk Folkepartis formand Morten Messerschmidt til Ekstra Bladet. Manden, der hurtigst muligt skal ud af landet, er imamen Oussama El-Saadi fra Grimhøjmoskéen, som torsdag fik en dom på 18 måneders fængsel for socialt bedrageri, hvoraf de tre måneder er ubetingede og skal afsones.

Morten Messerschmidt mener, at dommen er for mild, og at der skal tages langt hårdere metoder i brug imod udlændinges sociale bedrageri mod det offentlige. Han mener, at El-Saadi repræsenterer en fare for Danmark og landets værdier og at dommen kan sende et forkert signal til andre muslimer om, hvor let det er at udnytte det danske samfund.

”Jeg synes, han skal stoppe som imam og sendes hjem til Libanon, hvor jeg tror, han kommer fra,” siger Morten Messerschmidt til Ekstra Bladet om Oussama El-Saadi.

Fik børn med kusine – påstod de boede hver for sig

Den berygtede imam er dømt for at have svindlet sig til mindst 738.000 kroner i offentlig støtte. Svindlen er sket sammen med hans kusine, som han har børn med og har boet sammen med, selv om de hævdede at bo hver for sig. Svindelnummeret indebar bl.a. udbetaling af førtidspension, boligstøtte, ordinært og ekstra børnetilskud samt økonomisk friplads. En offentlig støtte de fik udbetalt af Aarhus Kommune og Udbetaling Danmark.

Morten Messerschmidt mener, at der hviler et stort ansvar hos en række af Folketingets partier, som har skabt et system, hvor det har været for nemt for personer som El-Saadi og hans kusine at snyde sig til skatteyderbetalte goder.

”Danmark er et blødsødent og naivt samfund, hvor der er grobund for islamistiske svindlertyper. Dansk Folkeparti har i flere år været det eneste parti, som har råbt vagt i gevær. De andre partier holder sig for øjne, ører, næse og mund,” siger Morten Messerschmidt.