Se alle politikerne

Pia Kjærsgaard

Folketingsmedlem

Sjælland, Næstved
Dyrevelfærdsordfører, Udlændingeordfører, Værdiordfører, Ældreordfører, Ordfører for det tyske mindretal

Om Pia

Pia Kjærsgaard har været en stærk stemme i den danske politik i mange år. Hun har været formand for Dansk Folkeparti siden 1995 og har været medlem af Folketinget siden 1984. Hun har været en konsekvent forsvarer for de danske værdier og har altid stået op for den danske befolkning.

Pia Kjærsgaard har også været en pioner inden for kvindepolitik. Hun har arbejdet for at øge ligestillingen mellem kønnene og for at styrke kvinders rettigheder. Hun har også været en stærk fortaler for familiepolitik og har arbejdet for at styrke familierne i Danmark.

Pia Kjærsgaard har også været en stærk fortaler for udlændingepolitik og har arbejdet for at bevare Danmarks suverænitet og integritet. Hun har altid stået op for Danmarks interesser og har været villig til at tage de svære beslutninger for at beskytte landet og dets befolkning.

Pia Kjærsgaard en dedikeret politiker, der altid har sine principper i fokus. Hun har gjort en stor indsats for Danmark og dets befolkning gennem årene og vil fortsætte med at gøre det i fremtiden.