Nyheder

Jeg er blevet sigtet – for at sige sandheden

Jeg er blevet sigtet – for at sige sandheden

Kære alle,

I de snart 30 år, Dansk Folkeparti har eksisteret, har man prøvet at få os ned med nakken. Måske husker du annoncen med de nye statsborgere, hvor der var en potentiel terrorist iblandt? Den skulle vi helt til Højesteret for at blive frikendt for. Måske husker du de syv år, hvor vi blev trukket gennem mediemøllen og retsvæsenet for endelig at blive frikendt for sagen om EU-midler. Eller måske bemærkede du Knud Foldschack, der for nyligt truede med retssag, fordi Mikkel Bjørn havde sagt sandheden om en af hans klienter.

Hver gang har vi vundet. Og nu prøver de så igen. Jeg er nemlig blevet sigtet af politiet – for at sige sandheden. Sandheden om en virkelighed, som vi desværre alle oplever.

Sidste år delte jeg et opslag, hvor jeg satte fokus på de alvorlige problemer, vi står over for som følge af indvandringen. Jeg henviste til en plakat fra Dansk Folkepartis Ungdom fra 2002, der dengang blev dømt, men som i dag kun fremstår mere sand end nogensinde:

”Massevoldtægter. Grov vold. Utryghed. Tvangsægteskaber. Kvindeundertrykkelse. Bandekriminalitet. Det er, hvad et multietnisk samfund tilbyder os.”

Nu er jeg blevet sigtet for at overtræde straffelovens § 266b om diskrimination. Det er absurd, når de påstande, jeg fremførte, er veldokumenterede fakta. Vi taler ikke om noget, der kan diskuteres. Vi taler om statistikker og reelle problemer, som vi i Dansk Folkeparti ikke vil se stiltiende til. Lad mig gøre det helt klart: Politiet kan ikke lukke munden på mig, og jeg vil blive ved med at kæmpe for et trygt Danmark!

Fakta taler sit tydelige sprog. Og vi er nødt til at tage udgangspunkt i virkeligheden – ikke i politisk korrekthed. Egentlig skulle det jo være overflødigt at dokumentere, hvad jeg har sagt. For mens jeg skriver dette, marcherer Hamas´ tilhængere rundt i Københavns gader. Men det bekymrer åbenbart politiet mindre end folk som mig og mine kollegaer, der formidler budskaber. Så her er nogle af de data, der tydeligt beskriver den triste virkelighed, som vi forudså i 2002 – og som i dag så åbenlyst er blevet sand.

1. Overfaldsvoldtægter
En optælling fra BT viser, at 10 ud af 12 overfaldsvoldtægter i Danmark begås af indvandrere eller efterkommere fra ikke-vestlige lande. Det er et skræmmende faktum, som vi ikke kan ignorere.

2. Voldtægter generelt og gruppevoldtægter
Berlingske har dokumenteret, at indvandrere og efterkommere er overrepræsenteret i voldtægtssager, herunder gruppevoldtægter. I en tid, hvor vi ønsker tryghed, ser vi desværre kriminalitet, som er tiltagende blandt specifikke grupper.

3. Kriminalitet blandt indvandrere
Ifølge ”Integrationsbarometret” er ikke-vestlige indvandrere og deres efterkommere markant overrepræsenteret i kriminalitetsstatistikkerne. Dette inkluderer både voldsforbrydelser, herunder bandeaktivitet. Tallene lyver ikke – integrationen har i mange tilfælde slået fejl.

4. Indvandrere i fængslerne
Indvandrere er ikke bare overrepræsenteret i kriminalitet, men også i fængslerne og blandt bandemedlemmer. BT har i deres dækning vist, hvordan bandekriminalitet og fængselsindsatte i stigende grad præges af indvandrermiljøer.

5. Tvangsægteskaber og barnebrude
En forsker, der har tilbragt syv år i lukkede muslimske miljøer, advarer om en stigende praksis med tvangsægteskaber og barnebrude. Dette er et kæmpe svigt over for kvinder og børn, og et problem, som vi som samfund ikke kan ignorere.

Vi skal ikke tie stille!

I Dansk Folkeparti har vi altid kæmpet for ytringsfrihed og retten til at tale sandt om samfundets udfordringer – også når det er ubelejligt for eliten. Politiet kan sigte mig, men de kan ikke tvinge mig til at tie. Vi må fortsætte kampen for et trygt Danmark, hvor vi står sammen om at løse de problemer, vi står overfor.

Og du kan gøre en forskel. Støt kampen for ytringsfriheden. Dette budskab bliver netop nu lagt op Facebook og andre sociale medier. Vær med til at dele budskabet! Politiet kan måske sigte én person, men de kan ikke stoppe os alle sammen, når vi står sammen.

Med venlig hilsen,
Morten Messerschmidt
Formand, Dansk Folkeparti