fbpx

Vidste du – om EU

Nedenfor kan du se en række annoncer om ting, du måske ikke vidste om EU.

Og du kan klikke på links til artikler, der omhandler emnerne i annoncerne. 

 


 

 


 

 


 

 


 

 


 

 


 

 


 

 


I Danmark skal Folketinget bestemme – ikke EU!

Dansk Folkeparti ønsker et tæt og venskabeligt samarbejde i Europa, men samarbejdet skal begrænses til områder som handelspolitik, miljøpolitik, klimapolitik og teknisk samarbejde.

Folkelig indflydelse findes kun i nationalstater, hvor folket føler en naturlig samhørighed.

Vi er modstandere af Den Europæiske Union, som med ønsket om ”en stadig snævrere union” skridt for skridt tømmer Europas nationalstater for indhold.

Danmarks interesse er at gøre sig fri af den tyngende overfrakke, som EU er. Gøre sig fri af den politiske overbygning som tager mere og mere af den ilt, som ellers sikrer et levende demokrati.

Derfor er Dansk Folkeparti modstander af EU. Og derfor ønsker vi, at Danmark skal ud af EU og at vi i stedet får en anden tilknytning til de andre europæiske lande. Hvor vi bevarer frihandelen med de øvrige europæiske lande, men hvor vi vrister os fri af den politiske omklamring. Den omklamring der er i færd med at gøre Europa til en omgang leverpostej-farvet gennemsnits-tristhed. Hvor de gamle nationalstater med deres særkender står for fald til gengæld for et bureaukrat-styre fra Bruxelles.

Frihandel uden den politiske union er vores mål.

Rul til toppen