Nyheder

To måneder til EU-valget – nu skærper vi profilen!

To måneder til EU-valget – nu skærper vi profilen!

Søndag den 9. juni er der valg i Danmark. Det er godt nok ikke noget, ret mange medier skriver om endnu. Men det er et helt afgørende valg. For selvom Danmark kun har 15 medlemmer af Europa Parlamentet, er der ingen tvivl om, at EU bestemmer grotesk meget over vores land. Intet er efterhånden helligt længere.

Barselregler. Grænsekontrol. Ja, senest har EU-Parlamentet sågar vedtaget en rapport om, at historieundervisningen i vores skoler nu også skal ensrettes efter Bruxelles. Eleverne skal lære, at nationalstaten er ond – og at alt det gode udgår fra de europæiske fællesskaber. Hvis du synes, det lyder som noget, vi forlod med DDR, er det vist ikke helt galt.

Der er derfor meget at kæmpe for. Både vores EP-kandidater med Anders Vistisen i spidsen såvel som os i folketingsgruppen har for længst kastet os ind i valgkampen. Den seneste måned har jeg under titlen #100grunde dagligt lanceret en lille video på vores sociale medier, hvor jeg fortæller om endnu en grund til, at man skal stemme DF.

Du kan se videoerne på Dansk Folkepartis Facebook-side.

Men vi kan ikke gøre det alene. Vi har også brug for baglandets opbakning. Til at dele budskaber på sociale medier og med venner. Til at hverve nye medlemmer. Og ikke mindst til at komme ud i felten med plakater og foldere, når valgdagen nærmer sig. Jeg håber at kunne regne med jer!

Også på Christiansborg sker der forandringer. Før påske blev det kendt, at vi har rekrutteret Mads Korsholm, der kommer fra en stilling som kampagnechef i Liberal Alliance. Han er kendt for at være både kreativ og energisk, og vi glæder os meget til at tage imod ham 1. juli, når han har afviklet barsel med sin familie.

Men Mads er ikke den eneste forandring af vores organisation. Den 1. maj har Chris Bjerknæs valgt at tiltræde en stilling hos Dansk Industri. Han siger derfor farvel til Dansk Folkeparti for en stund. I hvert fald som medarbejder. Chris bliver som medlem, og han siger, at han ikke udelukker et comeback. Det er jeg rigtig taknemmelig for. Chris har været en fantastisk arbejdskraft og vil blive savnet. Men for nu vil Chris gerne prøve noget andet. Det bakker jeg 100 % op om, og jeg ønsker ham alt mulig held og lykke med dét, der venter i hans kommende virke for Dansk Industri.

I ugen op til påske præsenterede vi vores 2030-plan. Det er første gang, at Dansk Folkeparti i sine snart 30 år lancerer et sammenhængende bud på, hvordan Danmarks økonomi skal se ud med DFs briller. I planen viser vi, hvordan der kan findes penge til mange vigtige prioriteter – og vi håber, I vil være med til at dele budskabet derude. Her blot et par af de vigtige punkter:

🎯 Flere penge til sundheds- og ældreområdet

🎯 Forhøjelse af folkepensionen

🎯 180.000kr i familiefradrag ved 3. barn

🎯 Ekstra 300 mio. til grænsekontrol

🎯 Udviklingsbistand fjernes

🎯 2 % af BNP årligt til forsvaret

🎯 Ekstra 1,5 mia. til politiet

🎯 Arveafgiften fjernes

🎯 Elevløn gøres skattefri

🎯 Store Bededag genindføres

Du kan læse hele planen lige her.

Med andre ord er vores parti i fantastisk form. Det kan man vist også høre hos de fleste af Christiansborgs kommentatorer, besserwizzere, og hvad de ellers hedder. Og vi ser derfor frem til foråret – ikke mindst Europa-Parlamentsvalget – med stor optimisme.

Jeg glæder mig til igen at komme rundt i landet og hilse på mange af jer, ligesom jeg gjorde på min landsturné i november/december sidste år. Og jeg glæder mig ikke mindst til fortsat at modtage mange glade hilsner fra jer med organisatoriske og politiske tanker. De vil som altid blive modtaget med kyshånd her i folketingsgruppen.

Men nu gælder det kampen frem mod 9. juni!

Med venlig hilsen,
Morten Messerschmidt