fbpx

Stop galskaben: Islamisk Stats forbrydere skal holde sig langt væk fra Danmark – samråd med den nye udenrigsminister

For få år siden strømmede det ind med barbariske billeder og videoer fra Islamisk Stat.

Homoseksuelle mænd med bind for øjnene blev skubbet i døden fra højhuse. Videoer florerede på nettet, hvor kvinder krøllet sammen på fortovet langsomt blev stenet til døde. Horder af ophidsede mænd kastede med sten i knytnævestørrelse indtil kvinderne, hvis kroppe og ansigter var pakket ind i en niqab, ikke længere bevægede sig.

Offentlige korsfæstelser og halshugninger på pladsen i Mosul i Irak – Islamisk Stats første store erobring.
Alt sammen lagt ud på nettet af Islamisk Stats eget mediecenter, der stolt delte videoer fra kalifatet.

Hele landsbyer blev brændt ned. Det religiøse mindretal, Yazidierne, holdt hårdt for. Mændene blev henrettet og kvinder og børn blev bortført.
Kvinder og pigebørn ned til ni år blev brugt som sexslaver. Drengebørnene blev trænet op til kamp.

Islamisk stat skabte meget mere rædsel, end man kan bære. Og specielt ufatteligt var det at erfare, at det i stort omfang var folk fra Europa – folk, som ”vi” bor side om side med i de vestlige lande, der valgte at tage til Islamisk stat og udføre uhyrligheder under de fæle sorte faner.

De her mennesker, hvor nogle havde boet i Danmark hele deres liv, lagde al værdighed på hylden. For nu kunne disse fundamentalistiske muslimer få det, som de ville have det! Nu havde de endelig fået deres kalifat! Nu kunne de endelig rejse sig mod de vantro!

Politiets efterretningstjeneste har opgjort, at mindst 150 mennesker rejste fra Danmark for at tilslutte sig krigen for islamisk stat.

Nogle af dem kvinder – fanatiske muslimer – som drømte om livet som krigerhustruer, hvis primære rolle var at berede børnene på deres vigtigste opgave: Kampen mod de vantro.

Andre var unge mænd, som ville ned og kæmpe.

Det har varet alt for længe. Men i dag er Islamisk Stat blevet nedkæmpet.

Nu har vi så en situation, hvor tusindvis af islamisk stats tilhængere sidder i flygtningelejre rundt omkring i Syrien og tigger og beder om at komme tilbage til Europa. Hjem til de trygge rammer når nu kalifatet ikke udviklede sig, som det skulle.

Desværre sidder der også danske statsborgere i lejrene.

Mange kvinder og børn.

Dansk Folkeparti har fra starten haft den holdning, at Syrienskrigerne og deres børn aldrig skal træde foden indenfor Danmarks grænser igen!

De har valgt side. Imod Danmark. Og de bør have deres velfortjente straf dernede, hvor de kæmpede for kalifatet.

Men vi er desværre ikke ene om at bestemme den slags og derfor begynder vi nu at se, at der åbnes for, at de, der er danske statsborgere, skal vende tilbage til Danmark.

En 13-årig dreng er således blevet evakueret af de danske myndigheder og vender sandsynligvis tilbage til Danmark snart.

Ganske chokerende hører vi i den forbindelse organisationer som Red Barnet (med Enhedslistens tidligere frontkvinde Johanne Schmidt-Nielsen) og Dansk Flygtningehjælp argumentere for, at barnets mor skal tage med til Danmark!

En mor, som vel og mærke er vurderet til at udgøre en sikkerhedsrisiko for Danmark!

En forhærdet islamist! Det er jo helt forskruet, at man argumenterer for, at børnene får noget som helst godt ud af at blive sammen med en forælder, der er fanatisk islamist i en sådan grad, at hun har påført sine børn at tage dem med til Islamisk stat og udsætte dem for det helvede på jord, som Islamisk stat har været.

Hvis det står til Dansk Folkeparti, vil syrienskrigerne aldrig – aldrig – vende tilbage til Danmark igen! Og slet ikke de voksne syrienskrigere – kvinder og mænd – der har forvoldt verden og deres børn så meget skade!

Hvis børnene ender med at komme tilbage til Danmark, er det helt afgørende, at de hurtigst muligt løsrives fra den islamiske sekt, som deres forældre har holdt dem i et jerngreb i hele deres liv.

I sidste uge blev der dannet en ny regering med Mette Frederiksen i spidsen. Den nydannede regerings første vigtige opgave må være at give danskerne garanti for, at forældrene ikke følger i børnenes fodspor.

Støttepartierne – Radikale Venstre, Enhedslisten og SF taler alle for, at barnets mor skal retur til Danmark. En vigtig melding fra støttepartierne, da sagen med den 13-årige dreng kan danne præcedens for kommende sager om syrienskrigere.

Det er helt afgørende at få en klar melding fra den nye regering om denne sag. Og det er også helt afgørende at få klarhed over, hvem der gav tilladelsen til, at den 13-årige skulle evakueres. Derfor har jeg kaldt den nye udenrigsminister i samråd om sagen.

Det er at spille hasard med danskernes sikkerhed at lukke mennesker fra Islamisk Stat ind i Danmark igen og derfor må og skal en ny regering tage dette meget alvorligt.

Nu må galskaben nemlig stoppe!

Med venlig hilsen
Kristian Thulesen Dahl

 

Rul til toppen